Holbæk vil bremse Bandidosborg

Det ser ud til, at personer med relationer til Bandidos er ved at indrette klublokale i Holbæk, men det kræver en rigtig god forklaring, hvis det skal fortsætte

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Østergade 4 i Holbæk er i øjeblikket ved at blive lavet om til Bandidosborg. I hvert fald mener både politiet og Holbæk Kommune, at de lejere, der har været på adressen siden 1. april, er ved at omdanne huset til klubhus for rockerne, men her kan lokalplanen være en mulig stopklods.

Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Gode forklaringer

I lokalplanen står der, at ejendommen ikke må bruges til klub- eller foreningsaktiviteter, men da kommunens folk for nylig var inde og besigtige huset, var de nye lejere, som har relationer til Bandidos, i fuld gang med at bygge bar og 2 toiletter.

- Det indikerer, at man er ved at lave klubaktivitet. Nu er der en høring, hvor ejeren og lejerne kan komme med gode forklaringer på, hvorfor man er ved at lave en bar og 2 toiletter, og hvis de ikke kan det, får ejeren påbud om at fjerne den her klubaktivitet eller søge om, at lokalplanen skal ændres, siger Ronnie Pedersen, afdelingsleder i By og Landskab i Holbæk Kommune.

Bandidos har tidligere haft klubhus i Holbæk, men i december sidste år købte Holbæk Kommune rockerne ud af huset for halvanden million kroner.