Holbæk vendte forfærdelig begyndelse til sejr

Holbæk var bagud 0-2, men kæmpede sig tilbage og vandt 3-2, da Jammerbugt mandag var på besøg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var kun spillet ét minut, da Holbæk kom bagud til Jammerbugt, som mandag var på besøg i det sjællandske til et opgør i 2. divisions nedrykningsspil.

Og den forfærdelige begyndelse på kampen blev endnu værre bare to minutter senere, da gæsterne scorede på straffespark.

Holbækspillerne kæmpede sig dog bravt tilbage i kampen, og inden pausen havde Saban Özdogan reduceret til 1-2.

I 2. halvleg spillede hjemmeholdet sig frem til flere gode muligheder. En af dem blev udnyttet af Christoffer Thrane, som med sin udligning skabte jubel blandt 237 tilskuere på SuRi Park.

Med 10 minutter tilbage blev det eminente comeback så fuldendt, da en Jammerbugtspiller sendte bolden i eget net.

Med sejren ligger Holbæk B&I nr. syv i rækken. Holdet har ni point ned til nedrykningsstregen.