Holbæk-træner: Jeg frygter ikke nedrykningsspil

Holbæk B&I kan kun tage et point med over til foråret. Alligevel tror cheftræner Freddy Andersen ikke, at holdet kommer i nedrykningsfare.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et skuffende efterår for bundholdet Holbæk B&I sluttede lørdag af med endnu et nederlag, da det lørdag blev 1-2 ude mod Avarta, som dermed vandt 2. Divisions gruppe 1.

- Vi rammer træværket et par gange i 1. Halvleg og har også flere store chancer efter pausen, så vi burde faktisk have vundet. Det lignede i hvert fald ikke en kamp med top mod bund. Så vi går til vinterpause med en idé om, at vi sagtens kan være med, siger Freddy Andersen, cheftræner i Holbæk B&I.

Tror ikke på nedrykning

Holbæk ender sidst i gruppe 1 efter grundspillets 14 kampe og havner i forårets nedrykningsspil. Her tager holdene de point med, som er skaffet mod de andre hold fra gruppen, som også skal i nedrykningsspillet. Det betyder, at Holbæk B&I kun tager et point fra en uafgjort mod oprykkerne fra Fredensborg med til foråret, hvor holdet skal møde de dårligste fra de to andre grupper i 2. division.
Fire hold rykker ned i Danmarksserien. Alligevel er cheftræner Freddy Andersen ikke særlig bekymret.

- Lige umiddelbart frygter jeg det ikke. Vi kender niveauet fra de andre grupper, og det virker ikke skræmmende. Men selvfølgelig skal vi i gang med det samme, og vi skal henover vinteren arbejde på at blive skarpere i begge felter, siger Freddy Andersen.