Holbæk misser oprykningsspil efter nederlag i Hvidovre

10 minutter før tid scorede hjemmeholdet Hvidovre det afgørende mål, og Holbæk måtte rejse slukørede hjem efter et nederlag på 2-1.

Fodboldspillerne fra Holbæk skulle have en sejr i gårsdagens kamp mod Hvidovre, hvis de skulle holde fast i et spinkelt håb om at spille med om oprykning til 1. division i foråret.

Men det lykkedes desværre ikke, skriver Bold.dk.

Hvidovre kom foran efter 35 minutter, og selvom 21-årige Mikkel Adamsen fra Holbæk fik udlignet kort før pausen, så var det ikke nok. Holdet rykkede fremad på banen i 2. halvleg for at forsøge at sikre sig en sejr, men det endte med at koste dem det ene point.

I 79. scorede hjemmeholdets Frederik Andersen og sikrede en sejr på 2-1 til Hvidovre, og dermed står det nu klart, at Holbæk skal spille nedrykningsspil i foråret.