Holbæk Kommune: - Det var en benhård prioritering

Skydebanen i Knabstrup Hallen står til at lukke. Men et nej nu, er ikke et nej for evigt, lyder det fra kommunen, efter de har trukket midler retur.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Knabstrup Hallen får ikke de penge, som den var stillet i udsigt. Så nu risikerer hallens skydebane at lukke om et år, fordi den ikke kan blive godkendt af myndighederne, da den trænger til at blive sat i stand. 

Tilbage står hallens frivillige og undrer sig over det politiske forløb. Og det gør da også indtryk på Emrah Tuncer (B), der er formand for udvalget Kultur, Fritid og Fællesskab i Holbæk Kommune.

- Det gør da stort indtryk, at der bliver lagt så meget arbejde i det. Det gør da stort indtryk, at de er bekymrede for ikke  at få en regodkendelse, siger han til TV ØST.

quote Det gør da stort indtryk, at der bliver lagt så meget arbejde i det

Emrah Tuncer (B), formand for udvalget Kultur, Fritid og Fællesskab i Holbæk Kommune

Benhårde prioriteringer

Ifølge Emrah Tuncer er kommunen i en periode, hvor der skal træffes benhårde prioriteringer. Det, der kan vente, kommer til at vente, fastslår han.  

- Vi har indtil februar 2018 til at finde en løsning på det her, så vi må jo indlede dialogen igen, siger han. 

- Det betyder ikke, at et nej nu, er et nej for evigt.

Men spørger man Jacob Trøst, formand for Knabstrup Hallens bestyrelse, så er de nødt til at finde en løsning nu.

quote Det er egentlig bare et ærligt svar på, at vi havde langt flere ønsker, da vi skulle frigive anlægskronerne, end vi havde penge til

Emrah Tuncer (B), formand for udvalget Kultur, Fritid og Fællesskab i Holbæk Kommune

- Hallen står og forfalder, og det bliver dyrere og dyrere, der er utætheder i taget og der er fare for, at der kan sive vand ind ved nogle lyskasser, siger Jacob Trøst, formand for Knabstrup Hallens bestyrelse.

Så hvornår kan de regne med at få pengene?

- De skal jo have dem inden 2018, men jeg kan ikke stå her og give garantier for, hvad der skal ske. Der er et byrådsvalg lige om lidt, så jeg ved ikke engang, om jeg er valgt ind på det tidspunkt, siger Emrah Tuncer.

Varm luft?

Men det er jo lidt varm luft, når du siger, at I nok skal finde en løsning. For hvis du virkelig mente det, så havde du jo stemt for, at hallen fik pengene i år.

- Om det er varmt luft, det er jeg ikke enig med dig i. Det er egentlig bare et ærligt svar på, at vi havde langt flere ønsker, da vi skulle frigive anlægskronerne, end vi havde penge til. Og det var en benhård prioritering. Og her har vi altså vurderet, at Knabstrup i denne omgang ikke får penge. Det betyder ikke, at skydeklubben aldrig får penge. Det må vi jo kigge på igen og se, om vi kan få løst noget af alt det her inden februar 2018.

Det er på den anden side af et kommunalvalg, så på den måde står de i en situation, hvor de ikke ved noget som helst? 

- Jeg tænker, at den runde, hvor vi skal frigive nogle anlægsmidler, det er før et valg. Så det er jo ikke nødvendigvis, fordi vi ikke skal tage stilling til det inden valget, og det skal ikke lyde, som om der kan gå politik i det her.