¨

Holbæk håber at kunne overraske mod AGF i pokalkamp

- Uanset hvordan vi forbereder os, skal vi nok være forberedt på, at AGF vil presse os langt tilbage på banen og formentlig være os overlegne i de fleste dele af spillet, siger Holbæk-træner Freddy Andersen. Foto: Arkivfoto

Holbæk møder onsdag superligaklubben AGF i et pokalopgør, og den lokale træner forventer en stor mundfuld.

Det bliver et vaskeægte David mod Goliat-møde, når Holbæk onsdag skal forsøge at vinde over AGF og spille sig videre i fodboldens pokalturnering.  

Holbæks træner, Freddy Andersen, ser frem mod mødet, men han erkender, at Superliga-mandskabet er store favoritter.

Det er selvom, at AGF kun har vundet en af sine seneste 12 ligakampe og slider med tingene for tiden. For onsdagens pokalmodstander Holbæk har samme statistik. En sejr i 12 kampe. Så det er to trængte mandskaber, der tørner sammen.

Det bliver umiddelbart en stor mundfuld, men det er også en kamp, hvor vi vel har større chance for at overraske positivt end at skuffe

Freddy Andersen, Holbæks træner

- Det bliver umiddelbart en stor mundfuld, men det er også en kamp, hvor vi vel har større chance for at overraske positivt end at skuffe. Vi må da indrømme, at AGF er storfavoritter, siger Holbæk-træner Freddy Andersen til Holbæks hjemmeside.

Spiller om en plads i ottendedelsfinalen

- Uanset hvordan vi forbereder os, skal vi nok være forberedt på, at AGF vil presse os langt tilbage på banen og formentlig være os overlegne i de fleste dele af spillet, tilføjer han.

Vinderen af onsdagens opgør går videre til pokalens ottendedelsfinaler.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App