¨

Holbæk: Forældre utilfredse med ny skolestruktur

Foto: TV ØST

Onsdag aften vedtog Holbæk Byråd en ny skolestruktur, der betyder, at de ældste elever på seks skoler skal flyttes til andre skoler. Forældrene er skuffede over beslutningen.

 

Fra næste skoleår skal en række af de ældre elever i Holbæk kommune flytte skoler. Seks skoler skal nemlig lukke deres 7., 8. og 9. klasser.

- Det hedder sig, at forslaget var i høring, men vi synes ærlig talt ikke, at der er rykket mange kommaer i det forslag der blev vedtaget i går, siger May-Brit Bülow der er formand for skolebestyrelsen på Østre Skole og mor til to piger på skolen.

Forældrene har ellers afleveret protestunderskrifter, skrevet læserbreve, afleveret høringsudkast og været til møder med politikerne. Men altså uden den ønskede effekt.

- De har lavet en overgangsordning, og det er jo forventeligt, når man lægger nogle ting sammen. Men de har jo ikke ændret på noget væsentligt, siger May-Brit Bülow.

Men i Holbæk er borgmesteren uenig i kritikken.

- Vi har i den grad lyttet og haft dialogen. De forslag som har været behandlet har i høj grad båret præg af de indspark der er kommet fra den høring, der har været, siger Søren Kjærsgaard, borgmester i Holbæk.

02:03 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App