¨

Holbæk bag på busser i København

Foto: TV ØST

Holbæk Kommune har valgt at reklamere på busser og billboards i København. Det er et forsøg på at skabe opmærksomhed om Holbæk Kommune

Mandag fik 25 busser i København en reklame for Holbæk Kommune på bagenden. Der blev også hængt 10 billboards op, som er en del af en reklamekampagne for at tiltrække erhversdrivende og deres familier til Holbæk Kommune. Det er Holbæk Kommune og Holbæk Erhvervsforum, der står bag kampagnen.


- Det er jo klart, at en hovedstad er meget rig på iværksættere og virksomheder, der hele tiden overvejer, hvor man bedst driver sin virksomhed. Det er dem, vi gerne vil ramme med kampagnen og invitere til Holbæk, siger Kenny Jensby, der er formand for Udvalget for Erhverv og Beskæftigelse i Holbæk Kommune og samtidig direktør i Holbæk Erhvervsforum.


 


Kampagne til en halv million


Reklamerne på busserne og billboards har kostet 500.000 kroner. Holbæk Kommune og Holbæk Erhvervsforum betaler halvdelen hver. 


- Hvis man ser på en gennemsnitlig indkomst, så skal der kun skabes fem arbejdspladser og så er kampagnen betalt, fortæller Kenny Jensby.


Der er en grund til, at Holbæk Kommune er i offensiven. Tilbage fra 2009 til 2010 mistede kommunen 1200 private arbejdspladser. Og selvom kommunen sidste år fik 200 private arbejdspladser, så er der stadig minus på kontoen. Men der er ingen målsætning for, hvor mange arbejdspladser kampagnen skal skaffe.


- Det er første gang, at vi gør det her sammen med kommunen og derfor, har vi sagt, at det handler om at øve sig. Jeg tror ikke, at det er sidste gang, vi vil markedsføre kommunen for at tiltrække virksomheder og borgere til Holbæk Kommune, siger Kenny Jensby.


Reklamerne for Holbæk Kommune vil være at finde i København de næste fire uger.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App