¨

Historisk kro lukker øjeblikkeligt

Foto: Google Street View

Elmely Kro ved Ugerløse i Holbæk Kommune er lukket. Der har ikke været nok opbakning til projektet, lyder det fra forpagteren.

Elmely Kro lukker øjeblikkeligt.

Det er værtsparret Kia og Patrick Bach Dalin, der indtil nu har stået for driften af kroen i Ugerløse. De forpagtede kroen sidste år. Men nu er det slut.

- Det er ikke særlig sjovt. Det er det aldrig, når det er ens drøm, der braser, lyder det fra Patrick Bach Dalin, som tilføjer:

- Der har ikke været den opbakning, der skulle til for at kunne drive den.

Håber på ny forpagter

Kroen lukkede den 24. januar, og de vil ikke være i stand til at fortsætte driften, skriver parret på Facebook.

- Det er forfærdelig synd for de unge mennesker, som nu står med bristede drømme, og følelsen af svigt og den slags ting. Det, synes jeg, er synd for dem. Meget, siger ejeren af kroen, Dorte Carlé.

Dorte Carlé har dog ikke opgivet håbet om at finde en ny forpagter til kroen.

- Jeg har ejet kroen siden 2006, og der er ingen tvivl om, at det, vi helst ser, er, at vi finder en mulighed for at bibeholde et lokalt spisested. Absolut. Om det så er muligt, det må vi se på. Man skal ikke med djævlens vold og magt holde liv i et spisested, hvis der ikke er opbakning til det, men vi prøver. Nu skal vi lige komme ud, og så skal vi lige sætte tingene i gang og tage det i den rækkefølge, man er nødt til at tage det i. Det er et dejligt spisested, og der har altid været spisested på Elmely, siger Dorte Carlé.

- Det kan godt være, at konceptet skal gentænkes. Der er ikke noget, der er slut endnu fra vores side.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App