Herredouble: Stolt over at vise sit værd på stor scene

Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen var denne gang marginaler fra deres første All England-finale.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De var foran 1-0 i sæt og var siden på 17-17 i afgørende sæt, men alligevel måtte Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding se sig slået i lørdagens All England-semifinale.

De tabte 21-19, 13-21, 17-21 til indoneserne Marcus Fernaldi Gideon og Kevin Sanjaya Sukamuljo.

quote Vi spillede godt, men manglede coolness og kunne have gjort det bedre

Mads Pieler Kolding, Badmintonspiller, Holbæk Badminton Klub

- Kampen skal evalueres næsten som en sejr, da det var så små ting. Nederlaget svider, da vi havde spillet til at komme længere. Det gav os noget at vise, hvad vi kan på så stor en scene, siger Mads Conrad-Petersen.

Bedre chancer denne gang

Det var anden gang, de nåede semifinalen i All England, men første gang i 2015 var de chanceløse.

- For to år siden tabte vi stort og var ikke i nærheden. Her følte vi, at vi selv var årsagen til, at vi ikke vandt, så jeg er stolt over præstationen.

- Vi gjorde det svært for dem at vinde, men servedommeren medvirkede også, da han gav dem lov til at serve den svipserv, som rystede os. Men det hjalp heller ikke, at jeg sendte ti bolde i nettet bagefter, siger Conrad-Petersen.

Mads Pieler Kolding underkender ikke præstationen, men mener heller ikke, at den danske duo ramte maksimum.

- Vi fik ikke det maksimale ud. Vi manglede fire point. Vi spillede godt, men manglede coolness og kunne have gjort det bedre, vurderer Kolding.

Mod verdenstoppen

Det danske par ligger aktuelt nummer syv i verden. De er kommet sig over nedturen, det var at ikke komme til OL og føler sig nu klar til at tage de sidste skridt mod verdenstoppen.

- Vi er afgjort klar til at tage de sidste skridt. Der er nogle lag endnu, for vi vil gerne derop og blive deroppe, lyder det fra Kolding.

/ritzau/