Heftig debat om Løkkes besøg hos Svinninge Bageri

Lars Løkke Rasmussens besøg hos bageren i Svinninge har sat gang i en heftig debat på TV ØST's facebookside, om hvorvidt det kan betale sig at arbejde eller ej

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Fredag formiddag besøgte Lars Løkke Rasmussen Svinninge Bageri. Her fortalte indehaveren René Christensen, at de har haft ti afslag fra ledige ansøgere hen over de sidste 5-6 år. De takkede nej til at arbejde for godt 19.000 kroner eller 23.500 med feriepenge og pension.

Det har nu sat gang i debatten på TV ØST's facebookside. Artiklen 'Det kan ikke betale sig at arbejde hos Svinninge-bager' har fået over 200 kommentarer, og mange blander sig i debatten. Spørgsmålet er, om hvorvidt det kan betale sig at arbejde eller at blive på kontanthjælp eller dagpenge. 

En af dem de mange, som har deltaget aktivt i debatten er Leif Carl Sandberg, som ærgrer sig over Lars Løkke Rasmussens holdning.

- TRIST at lars sætter alle arbejdsløse i samme båd der har ALTID været nogle der IKKE gider arbejde men de fleste vil gerne have et job men det nytter jo IKKE hvis de kun lige kan leve for bistandshjælpen at de så skal gå ned i løn så de ikke kan betale husleje og mad, det er mindste lønnen der er for lille og IKKE bistanden men det fatter Lars åbenbart IKKE - TRIST, skriver Leif Carl Sandberg.

En anden som melder sig på banen er Lene Petersen.

- I demokratiets navn har bager parret, lov til at have deres mening; dog vil jeg håbe de har lidt dokumentation for deres påstande. Jeg har så til gengæld ret til at købe brød og kage hvor jeg vil, og det bliver aldrig mere i Svinning bageri, eller nogen anden deres udsalgs-steder, skriver Lene Petersen i en kommentar. 

Joan Rask Lykke har også givet sit besyv med. 

 - Mindstelønnen skal op så man kan leve i Danmark med vores høje skat og det skal ikke straffes at være arbejdsløs hr lykke skulle prøve at leve med en almindelig ufaglærts løn og så kunne det være rart at han derefter blev arbejdsløs så kunne det være han ændrede holdning, skriver Joan Rask Lykke.


Nyhedsoverblik