HB Bus bliver nu skiftet ud

Masser af klager og manglende præcision får nu Holbæk Kommune til at lede efter en ny leverandør, der kan stå for handicaptransporten i kommunen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Problemerne blev ved med at strømme ind. HB Bus har haft meget svært ved at leve op til kontrakten, de har underskrevet med Holbæk Kommune. Selskabet er hele tiden forsinket, kommer for tideligt og glemmer at tage børn med. - Det er blot nogle af de problemer selskabet har haft. I torsdags lovede HB Bus, at de ville få styr på problemerne hen over weekenden, noget det ikke har holdt, og derfor leder Holbæk Kommune nu efter et nyt selskab.

- De har ikke kunne levere den vare, de lovede. Derfor har vi nu sat gang i en plan B, hvor vi er begyndt at lede efter et nyt busselskab, der kan løse opgaven korrekt, siger Erik Kjærgaard, der er direktør i Holbæk Kommune.

Læs også: Handicapkørsel i Holbæk Kommune halter  

HB Bus overtog al handicap kørsel i Holbæk Kommune den 11. august. Så det har været en kort fornøjelse. Noget der glæder Jeanette Holland, der er mor til et barn, der er infantil autist. Hun oplevede flere gange at selskabet kom en halv time for tideligt om morgenen, hvor hun langt fra var klar til at sende sin datter med bussen. Og derfor måtte hun selv køre sin datter i skole.

- Det er fantastisk. Jeg kunne danse af glade, siger Jeanette Holland, Svinninge.

Holbæk Kommune ved endu ikke, hvornår de har fundet det rette busselskab til at varetage opgaven. Men lige nu er de ved at finde ud af, hvem det skal være.