¨

Hasarderet overhaling gik helt galt – fire biler ødelagt

Sådan så det ud på Ringstedvej efter ulykken. Foto: Michael Johannsesen

En alt for overmodig overhaling gik søndag aften helt galt, da i alt fire biler var involveret i en trafikulykke ved Brorfelde.

To blev kvæstet, og flere var søndag aften omkring hospitalet efter en trafikulykke ved Brorfelde. Her undervurderede en 24-årig mand fra Ugerløse trafiksituationen, da han forsøgte at overhale en forankørende bil.

Ulykken skete klokken 18.14 på Ringstedvej, ikke langt fra Brorfelde i nærheden af Tølløse.

- Den 24-årige kører stærkt i en overhaling, men overraskes af en bil i det modkørende spor, der venter på mulighed for at svinge til venstre, fortæller Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Det var her ulykken skete - artiklen fortsætter under kortet.

Den 24-årige stødte frontalt direkte ind i den bil, der ventede i det modkørende spor. Efter kollisionen med den ventende bil blev den 24-åriges bil kastet ind i en tredje bil, som han var ved at overhale – mens den ventende bil blev kastet tilbage i en fjerde bil, der ventede bag den.

Den 24-åriges bil fortsatte imidlertid og blev kastet ind i et plankeværk, der blev delvist ødelagt.

- Det er mange køretøjer, der er involveret i ulykken, og en række personer blev efterfølgende kørt til behandling på Holbæk Sygehus, fortæller Martin Bjerregaard.

To kvæstet

To personer har fået mere end overfladiske skader ved ulykken.

Den ene er den 24-årige mand fra Ugerløse, der forvoldte ulykken, og en 27-årig kvinde fra København, der var passager i hans bil. De har begge fået flere knoglebrud, der kræver behandling. Desuden har den 24-årige fået foretaget en spiritusprøve, da politiet havde en formodning om, at han ikke var ædru, da ulykken skete.

Ulykken skete klokken 18.14 på Ringstedvej, ikke langt fra Brorfelde i nærheden af Tølløse.

Ulykken skete søndag aften, hvor der også skete flere uheld i området med aquaplaning som følge af det tætte regnvejr. Politiet har dog ikke fundet vejen i området særligt anderledes end andre steder.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App