Handicapkørslen fungerer bedre

14 dage efter Holbæk Kommune fyrede HB Bus, går det meget bedre med kørslen af kommunens handicappede. Det fortæller en familie fra St. Merløse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

D. 12. september overtog en række vognmænd handicapkørslen i Holbæk Kommune.

Det skete en måneds tid efter, at HB Bus havde overtaget kørslen.

Men masser af forældre havde klaget til kommunen over, at deres børn ventede forgæves på bussen fra HB Bus, at de blev sat af forkerte steder, og at man slet ikke kunne komme igennem hos selskabet på telefon.

- Jeg er glad for at kommunen tog sig sammen og gjorde noget ved det, fortæller Belinda Wetendorff, hvis handicappede søn en dag først kom hjem to timer efter, han skulle være afleveret.

Læs også: Handicapkørsel i Holbæk halter

I mellemtiden, kunne hun ikke få svar fra HB Bus om, hvor han var henne.

- Det er enhver forælders frygt, at de ikke kommer med ham, og at han måske så går rundt inde i byen helt alene. Det er frygteligt, siger hun.

Men nu fungerer kørslen igen godt.

- Man er stadigvæk bange for, at han ikke kommer hjem til tiden og er blevet glemt et sted, og når klokken nærmer sig 17, hvor han plejer at komme hjem, så begynder jeg at trippe - også selvom jeg ved, at jeg kan regne med dem, der kører nu. Det har sat sine spor, fortæller hun.

Skolelederen på specialskolen, Ladegårdsskolen i Holbæk, Henrik Dahl fornemmer også, at de nye vognmænd klarer opgaven bedre.

- Der er en markant forskel i forhold til før med HB Bus, fortæller han.