¨

Gidselfar er ny centerchef

Foto: TV ØST

Jan Quist, der blev holdt som gidsel af pirater i Somalia, er ansat som midlertidig chef for Bo- & Servicecenter Holbæk, skriver dagbladet Nordvestnyt.

Jan Quist fra Kalundborg er indtil videre ansat som centerchef for Bo- & Servicecenter Holbæk med adresse i Jyderup, der står for kommunens tilbud til voksne udviklingshæmmede, skriver dagbladet Nordvestnyt.

Jan Quist har tidligere været chef indenfor handicapområdet i Kalundborg Kommune, men senest er han i offentligheden blevet kendt, fordi han sammen med sin familie og to gaster blev holdt som gidsel i 196 dage af pirater i Somalia. De blev frigivet i begyndelsen af september, og nu er Jan Quist altså tilbage på det danske arbejdsmarked.

 - Vi har lavet en aftale med Jan Quist frem til 1. maj, og med hans baggrund fra handicapområdet i Kalundborg Kommune, er jeg glad for, at vi har kunnet lave en aftale med ham her og nu, siger Holbæk Kommunes socialchef Jan Christensen, der betragter Jan Quists ufrivillige ophold i Somalia som en privatsag.

Den tidligere chef for Bo- og Servicecenter Holbæk fratrådte i slutningen af september sin stilling, efter at en tilsynsrapport havde konstateret massive svigt på bostedet Abildgården i Holbæk.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App