Gerningsvåben til kørestolsdrab fundet

Der er fundet et jernrør, der formentligt blev brugt ved drabet på kørestolsbruger i Holbæk. Men politiet leder stadig efter skruetrækker og spillemaskine.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter fundet af et jernrør tror politiet nu, at de nu har det gerningsvåben, der blev brugt ved drabet på den 43-årige Michael Nielsen i Holbæk. Det 46 cm lange jernrør blev fundet i kolonihaveforeningen Slotshaven på Absalonsvej. 

Det var natten til den 5. februar, at den 43-årige kørestolsbruger blev slået ihjel i sin lejlighed i Ladegårdsparken. Han havde kontakt til byens misbrugsmiljø og lod tit folk overnatte hos sig.

En 17-årig dreng er i øjeblikket fængslet for drabet.

Da politiet undersøgte gerningsstedet fandt de ud af, at der var forsvundet to spillemaskiner fra lejligheden. Den ene -
PlayStation - har politiet fundet. Den havde en person købt af den 17-årige efter drabet. Men den anden - en Xbox - mangler stadig.

- Vi vil da gerne opfordre folk til at tage ud i kolonihaveforeningen og se, om der har været indbrud, siger vicepolitiinspektør Jens Møller.

Han vil gerne høre fra folk, der finder enten den manglende Xbox eller en henkastet skruetrækker eller et andet spidst
våben.

For Michael Nielsen blev ikke kun tævet til døde, men også stukket. Og det spidse drabsvåben mangler efterforskerne stadig.

  /ritzau/