¨

Gammelt skibsværft genåbner som aktivitetshus

Foto: TV ØST

Fredag eftermiddag åbner et nyt aktivitetshus i Holbæks gamle skibsværft, som fremover skal danne rammerne om flere forskellige begivenheder.

Holbæk tager hul på et nyt kapitel i historien om Holbæk Havn, når det gamle skibsværft fredag eftermiddag genåbner som aktivitetshus.

Holbæk Klatreklub, Nordvestsjællands Produktionsskole, UngHolbæk og Holbæk Gamle Havns beddinger får alle til huse i de nyrenoverede bygninger, og dermed bliver Værftet et mødested for mange forskellige typer af brugere.

- Værftet bliver smeltedigel for uddannelse og kompetencer. Det bliver et sted, hvor der er plads til at udfolde sig, lære og lære fra sig. Samtidig kommer Værftet til at forene havnen med resten af byen og være centrum for nyt byliv, siger borgmester Søren Kjærsgaard i en pressemeddelelse fra kommunen.

Under åbningen af det nye aktivitetshus vil man arrangere og afholde forskellige aktiviteter, og gæsterne kan blandt andet prøve at klatre, klappe fisk og smage Værftscaféen lækkerier.

- Vi har sammensat et spændende og bredt program, som er et udtryk for Værftets rummelighed både på dagen og i fremtiden. Det skal være et sted, hvor der er plads til alle, siger Emrah Tuncer, der er formand for Kultur og Fritid i Holbæk Kommune.

05:05 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App