Frygter pyroman er på spil (Video)

En stor brand brød i nat ud i landsbyen Tømmerup. Og det er langtfra første gang, at flammerne har hærget i den lille by. Nu frygter flere af beboerne, at der er en pyroman på spil

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I nat brændte en større går i landsbyen Tømmerup nær Holbæk ned. Branden har skabt nervøsitet i det lille samfund.

- Jeg har ikke rigtig sovet, man bliver jo nervøs og bange ikke, siger Birthe Jakobsen, som er nabo til den nedbrændte gård.

Ingen mennesker kom til skade ved branden, men det er langtfra første gang, at brandvæsnet rykket ud til i landsbyen.

- Det var da bekymrende, når man bor lige på den anden side og det jo ikke er mere end et halvt år siden, at gården lidt længere nede af vejen brændte. Det er mange ting sådan lige på en gang, siger Finn Mogensen, som også er nabo til den nedbrændte gård.

Se hele indslaget om de mange brande herunder:
[video:video_mangler:090707_morkovbrande.flv]

Sidste år var brandvæsnet ude til en række mindre brande i området, og blot et par hundrede meter derfra brændte dette bofællesskab ned i januar. En brand som stadig ikke er opklaret.

- Det har simpelthen ikke været muligt at fastslå brandårsagen, det var en meget omfattende brand dengang, siger pressemedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen.

Flere af beboerne i det lille samfund gav i dag udtryk, for at de er bekymrede over, om der er en pyroman på spil.

- Det er utrygt, det synes jeg, fordi hvornår sker det ovre hos os, siger nabo Birthe Jakobsen.

Politiet skal bruge de næste par dage til at fastslå brandårsagen, men mener ikke umiddelbart beboerne skal være bekymrede.