¨

Fotokopierede 1000 kronesedler

Foto: TV ØST

Politiet fremstiller søndag en 28-årig mand i grundlovsforhør i Holbæk. Manden er sigtet for falskmøntneri og for at aflevere flere fotokopierede 1000 kronesedler til 15-årig pige.

En 28-årig mand sigtes for falskmøntneri, fordi han afleverede en kuvert med fotokopierede 1000-krone-sedler til en 15-årig pige i Roskilde.

Hun ønskede et større beløb for at betale sin uddannelse som berider, oplyser vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi i Roskilde.

Manden og pigen har i et stykke tid talt sammen i et chatroom på internettet samt udvekslet sms'er og talt i telefon. Hun ønskede angiveligt at få 5,5 millioner kroner til sin uddannelse.

Manden, der kommer fra Københavnsområdet, afleverede en kuvert til pigen, men meldte sig senere på politistationen i Roskilde, da politiet havde efterspurgt ham i miljøet. Manden er kendt af politiet.

Manden fremstilles senere søndag i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk. Selv om det drejer sig om fotokopierede 1000-krone-sedler, er straframmen 12 års fængsel for falskmøntneri.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App