Forretningsmand tiltales for voldtægt af 12-årig

En 33-årig mand er tiltalt for at voldtage en 12-årig pige. Ifølge anklageskriften har manden taget kontakt til pigen på nettet, hvor han bad om et møde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var pigens forældre, der opdagede, at deres 12-årige datter skrev med en 33-årig forretningsmand på nettet. Manden er nu blevet tiltalt for voldtægt, andet seksuelt forhold under tvang og blufærdighedskrænkelse.

Det skriver Sjællandske.

Ifølge anklageskriftet fandt voldtægten sted den 16. november sidste år. Her tvang manden sig til sex med pigen i en bil, der var parkeret tæt på et skovområde ved Jyderup.

Manden skal blandt andet have givet hende bind for øjnene og grebet hende om halsen. "Hvem tilhører du?", skal han have spurgt. Det skriver eb.dk

Inden mødet skal manden have sendt billeder af sine tidligere "slavetøser". Han skal også have overtalt pigen til at sende nøgenbilleder af sig selv.

 Efter deres møde skal han flere gange have kontaktet pigen og blandt andet sendt en video, hvor en pige bliver slået med en pisk. Det skulle ske, næste gang de mødtes, har han angivligt skrevet til pigen. 

Efter den påståede voldtægt skulle manden have forsøgt at sætte endnu et møde op med den 12-årig pige, men det blev stoppet af pigens forældre, da de opdagede det.

Den 33-årige mand blev anholdt den 9. december og fremstillet i et grundlovsforhør og senere varetægtsfængslet.

Torsdag i denne uge bliver anklagen mod den 33-årige fremstillet i Retten i Holbæk.