¨

Forbrændt pige har stadig smerter

Foto: TV ØST

Min hud har det bedre, men jeg har stadig problemer. Det brænder, når jeg er udenfor i solen. TV2 ØST har talt med den 21-årige pige, der for tre måneder siden blev forbrændt i en defekt sol i Holbæk.

I starten af januar fik en gruppe unge første- og andengradsforbrændinger, fordi et solcenter i Holbæk havde et defekt solarium. En af dem var den 21-årige pige Trine Skaarup. Hun tog jævnligt sol i fitnesscenteret Multi Motion i Holbæk.

- Jeg har vabler i mit ansigt og er forbrændt i hele den ene side af ansigtet, fortalte Trine Skaarup dengang i indslaget på TV2 ØST.

I dag har den Trine Skaarup det bedre.

- Min hud har det bedre. Den ser pænere ud end dengang. Det hjalp meget, da den forbrændte hud faldt af, fortæller Trine Skaarup til TV2 ØST. 

Den forbrændte pige har dog stadig mén og smerter efter oplevelsen.

- Min hud klør utrolig meget, og der er mindre knopper. Og hvis jeg er udenfor i sollys, så gør det rigtig ondt og  brænder, siger Trine Skaarup.

Udover problemerne med huden må Trine Skaarup stadig frygte for, hvad forbrændingen betyder på lang sigt.

- Jeg går jævnligt til kontrol på hudafdelingen på Bispebjerg Hospital. Jeg er stadig bange for, at det kan give mig hudkræft, siger Trine Skaarup.

Alt i alt fik fem personer første- og andengradsforbrændinger i solariet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App