¨

Forældrene tog med tilbage i tiden

Foto: TV ØST

Forældre til eleverne på Elverdamsskolen i Tølløse mødte torsdag aften op for at opleve hvordan, skolen har udviklet sig og hvor var at gå i skole før i tiden.

Torsdag aften på Elverdamsskolen var forældrene til skolen 450 elever mødt op. Aftenen var en kulmination på en emneuge folkeskolen 200 år. Her har eleverne fra indskoling og mellemtrinnet arbejdet med, hvordan skolen var før i tiden.

- Eleverne har fået en forståelse af, hvordan man levede, hvad man fik at spise, og derfor blev der denne aften serveret frikadeller, rødkål, kandiserede æbler og øllebrød, siger Henrik Rydahl afdelingsleder på Elverdamsskolen afd. Tølløse.

Læs også: 450 skoleelever gik i skole som i gamle dage

- På mellemtrinnet har drenge og piger i løbet af ugen været adskilt, der er blevet lært om husflid og håndværk, og så har salmesang og kristendom også fyldt en del på skemaet, fortæller han.

Udskolingen har haft fokus på fremtidens skole. Eleverne her har allerede besøgt Slovenien og Islnad og har ligeledes haft besøg af venskabsklasser derfra. Eleverne har arbejdet med digitale hjælpemidler, matematik i praktis og så har de også skulle se lidt tilbage i tiden og skrive med pen og blæk.

Videoen er oploadet af Henrik Rydahl via www.tveast.dk/sendvideo

01:14 Luk video

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App