Forældre i Udby: "Mobbe-indsatsen lig nul"

Flere børn meldes ud af Udby skole efter sommerferien. Forældre til børn på skolen er stærkt utilfredse med skolens indsats mod mobning. Kritikken kommer efter at en 12-årig dreng forleden begik selvmord.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flere forældre langer nu ud efter indsatsen mod mobning på Udby Skole.

- Mobbe-indsatsen på skolen er i princippet lig nul.  Vi henvendte os til lærerne i starten af skoleåret og fortalte dem om flere konkrete episoder. Men så sagde de bare, at det er bare børn, og de skal have lov til at være her, fortæller Flemming Buttenschøn, der er far til Karen-Emilie i 4.A på Udby Skole.

Flere forældre fortæller om en skole præget af mobning og et dårligt fagligt niveau. Mindst fire elever skifter skole efter sommerferien. Blandt andet Karen-Emilie.

- Vi har mistet tiltroen til, at de kan give den undervisning og de trygge rammer, som vores børn har brug for, siger Flemming Buttenschøn.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra skolens ledelse i dag. Holbæk Kommune vil heller ikke svare på kritikken, men siger at forældrene er velkommen til at henvende sig til kommunen med kritikken.