Forældre går ind i kampen om en ny legeplads

På Gislinge Skole i Holbæk Kommune har forældrene fået nok. De vil have en ny legeplads til deres børn. Derfor har de startet en underskriftindsamling.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Børnene må deles om 2 gynger, 1 svævebane og 1 sandkasse, når det ringer ud til frikvarter. Det er nu blevet for meget for forældrene. De startede derfor en underskriftindsamling lige før vinterferien. De står nu med over 400 underskrifter.

- Vi er gået sammen i forældrerådet og indsamler underskrifter, siger Stine Vang, forælder Gislinge Skole.

De håber nu, at deres ønske om en ny legeplads bliver opfyldt.

- Vi synes, det er unfair, og jeg mener ikke, at man kan være det bekendt over for børnene, uddyber hun.

Gislinge Skole blev i 2012 lagt sammen med Svinninge – og Kundby skole. Det betød, at det budget på 800.000 kroner skolen havde til en ny og forbedret legeplads røg i en fælles pulje. Nu står skolen derfor uden midler til at få deres drømme legeplads. Nu håber forældrene, at politikkerne vil høre deres bøn. Og det lader til, at de vil blive hørt.

- I 2015 håber vi (red. Holbæk Kommune) på, at der vil blive midler til en legeplads. Det er noget, vi allerede har talt om i byrådet, siger Lars Dinesen (Soc.dem.) formand for Udvalget for Unge, Holbæk Kommune.

Når de sidste underskrifter er indsamlet, vil Stine Vang overdrage dem til Lars Dinesen, hvor hun håber, at han vil gå videre med sagen.