Fodbolddrenge skræmt og 15-årig pige jagtet af klovne

Midt- og Vestsjællands Politi har i alt modtaget seks forskellige anmeldelser om personer, der er stødt på klovne på gaden i løbet af onsdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De uhyggelige Klovnerier fortsætter.

Onsdag modtog Midt- og Vestsjællands Politi seks anmeldelser om klovne, hvor personer blev skræmt, eller hvor borgerne syntes, at klovnen opførte sig mistænkeligt.

Om formiddagen blev en gruppe fodbolddrenge i Holbæk skræmt af tre personer, hvor den ene bar en klovnemaske og resten Freddy Krueger-masker. Politiet måtte bagefter berolige drengene, der var skræmt. Klovene er ikke fundet.

Cirka samtidig, også i Holbæk, havde to personer udklædt som klovne kurs på gåben mod Ladegårdsparken Øst. Her hørte vidner dem snakke om, at de skulle ”lave noget på en sti”.

Jagtet af muskuløs klovn

Derudover var den to gange gal på Fårevejle Station. Klokken 15 gik en klovn rundt med en plastikkniv på stationen, men blev råbt an. Derefter faldt klovnen over sine egne ben, før han løb fra stedet.

 Sidst på aftenen løb en muskuløs person udklædt som klovn efter en 15-årig pige og hendes veninde, mens han skreg. Ingen kom til skade, og begge klovne er endnu ikke fundet.

Der blev også set klovne i Høng og Støden ved Roskilde. Ingen af gangene gjorde klovnen dog noget.

Politiet understreger, at det ikke er ulovligt at klæde sig ud som klovn, men i enkelte situationer kan klovnenes optræden være en overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, ligesom overtrædelse af våbenloven kan komme på tale, hvis klovnene truer med noget våbenlignende.