¨

Flugt-fange forulykkede i stjålet bil

Foto: TV ØST

Politiet måtte i går ud i en længere biljagt, da en 21-årig mand forsøgte at stikke af i en stjålet bil. Den 21-årige viste sig at være flygtet fra fængslet, hvor han afsonede en dom - for biltyveri.

Onsdag klokken 16:15 bemærkede en patrulje på Skovvejen ved Jyderup en grå Mazda 626, hvis fører politiet gerne ville tale med ved en rutinemæssig kontrol. Men da politiet gav tegn til, at føreren skulle standse, satte han farten betydeligt op og forsøgte at køre fra politiet.

Efter en biljagt fandt politiet bilen forulykket i en vejkurve på Slagelsevej i Jyderup i et solo-uheld. På ulykkesstedet anholdt de en 21-årig mand, der var sluppet uskadt fra uheldet.

Det viste sig, at den 21-årige mand var flygtet fra fængslet i Sdr. Omme, hvor han afsonede en frihedsstraf for brugstyveri af biler. Den 21-årige var på ukendt måde kommet til Sjælland, hvor han i går i Jyderup stjal den Mazda 626, som han forulykkede i.

Den 21-årige havde ikke noget kørekort, og politiet mistænkte ham tillige for også at være påvirket af narko under kørslen. Efter afhøring blev han afleveret i et fængsel, så han kunne genoptage sin afsoning´, som nu ser ud til at blive lidt længere end i første omgang.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App