Fløjet til Rigshospitalet: Ældre bilist kører ind i ung mor og 4-årig søn

En 84-årig kvindelig bilist kørte fredag ind i en 30-årig mor og hendes 4-årige søn ved et fodgængerfelt i Holbæk. Moderen blev fløjet til Rigshospitalet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et kort øjebliks uopmærksomhed ved et fodgængerfelt i Holbæk førte fredag til en voldsom trafikulykke, hvor en 30-årig mor blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet, fordi hun havde pådraget sig alvorlige hovedskader.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

- En 84-årig kvinde fra lokalområdet kom kørende ved et fodgængerfelt ved Ladegårdsparken i Holbæk og overså formentlig en 30-årig kvinde med sin 4-årige søn, der kom gående ud fra et stisystem, fortæller Michael Hansen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Alle tre personer er fra lokalområdet.

Kom slemt til skade 

Den 4-årige dreng pådrog sig ifølge politiet kun mindre skrammer på kroppen, mens hans mor kom værre til skade.

- Kvinden havde fået et hovedtraume, som i første omgang ikke blev betegnet som særlig alvorligt. Men hun blev alligevel fløjet med lægehelikopter til Rigshospitalet i København, hvor lægerne fandt ud af, at det rent faktisk var alvorligt, siger Michael Hansen.

Her blev kvinden straks opereret. Hendes tilstand er lørdag eftermiddag kritisk, men stabil.

Den ældre kvinde, som angiveligt overså den unge kvinde og dreng, er ikke mistænkt for at have være påvirket af alkohol.