¨

Flere følte sig generet af drone på strand

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

To 20-årige piger fortalte forleden, hvordan de følte sig begloet af en drone på stranden ved Holbæk, og siden har flere delt deres utilfredshed med dronen.

Et par 20-årige piger var langt fra de eneste, der følte sig generet af en drone over stranden ved Holbæk lørdag den 4. juli.

Her fortalte Isabella Thygesen og Lone Jensen om, hvordan en drone hang over stranden og dukkede ned over unge piger og kvinder. Det var tydeligt, at den havde et kamera fastspændt, og derfor følte de sig utrygge ved siuationen.

TV ØST har modtaget omkring otte henvendelser fra andre, som også så dronen og var generet af den.

- Ja tak, det var fandme en ubehagelig oplevelse. Mig og mine veninder håbede det var til fx TV2 vejret, men viser det sig da tydeligvis at det ikke var. Så ubehageligt at blive filmet på den måde, og de gjorde det to gange ved os. Dykkede tæt på os i lang tid, skrev Amanda Teglgaard Vithøft Jensen på vores Facebookside, efter at vi tirsdag fortalte historien på tveast.dk.

Læs også: 20-årige piger på strand følte sig begloet af drone

Også Izabella Bremer er forarget:

- Den dykkede ned ved mig og min veninde. Men jeg tænkte ikke over at det var en drone.. Men nu når jeg tænker mig om, er det da ikke særlig fedt, at vide der måske er en gammel pædofil der har mig og billede/film.. Jeg synes de burde afskaffes!

Om dronen rent faktisk tog billeder, er uvist, men bare det at flyve henover større menneskemængder samlet i det fri er ulovligt med drone.

Politiet har dog svært ved at gøre noget i sagen. Tirsdag sagde Otto Storm, der er leder af lokalpolitiet i Holbæk, til TV ØST, at der ikke er meget at stille op, hvis ikke de har informationer om den båd, dronen landede i.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App