Firma bag omdiskuteret biogasanlæg: - Der er ikke noget, vi holder skjult

Søndag aften mødes Nature Energy med borgere fra Holbæk og omegn for at besvare alle spørgsmål om et kommende biogasanlæg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Alle er velkomne, når Nature Energy søndag aften inviterer til borgermøde om det nye biogasanlæg i Holbæk Kommune.

Nature Energy, der er Danmarks største selskab for produktion af biogas, planlægger to biogasanlæg i Region Sjælland, blandt andet et i Snævre Vest ved Holbæk, der har mødt stor modstand i lokalbefolkningen.  

- Vi har fulgt den livlige debat om vores biogasanlæg her i Holbæk tæt. Hvis vi skal gribe i egen barm, må vi sige, at vi ikke har været gode nok til at kommunikere til borgerne i Holbæk om biogasanlægget. Det vil vi rette op på, og derfor vil vi gerne møde Holbæks borgere for at lytte til de bekymringer og de spørgsmål, som de har til os, siger administrerende direktør i Nature Energy, Ole Hvelplund i en pressemeddelelse.

Nature Energy håber med mødet at få en god og ærlig debat om biogasanlæg.

- Vi kommer til Knabstrup-Hallen på søndag for at lytte. Og omvendt er det vores håb, at borgerne også vil lytte til vores svar. Vi er åbne som en si, og der er ikke spørgsmål, vi ikke vil svare på, og der er ikke noget, vi holder skjult, siger Ole Hvelplund og fortsætter:

Borgermødet i Knabstrup-Hallen begynder klokken 18.00.