¨

Fireårig dreng kørt ned i andelslandsby

Foto: TV ØST

En fireårig på besøg i Andelslandsbyen Nyvang fik søndag alvorlige kvæstelser, da han blev kørt over af en bil.

En familieudflugt til Andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk
udviklede sig søndag tragisk, da en fireårig dreng fra Rosilde blev kørt over af en bil. Det skriver nordvestnyt.

Drengen kom kort før klokken 17 gående på vejen ind til anddelslandsbyen med sine forældre. Samtidig kom en 67-årig mand, der er ansat i oplevelsescenteret, kørende i bil med lav fart.

- Drengen kendte tilsyneladende nogen på den anden side af vejen og ville løbe over til dem, fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi til avisen.

Drengen var ikke opmærksom på bilen og løb over vejen, da den var ved at passere familien. Den 67-årige fører nåede ikke at bremse og kørte derfor over den fireårige dreng.

112 blev alarmeret og lægehelikopteren blev tilkaldt. Efter stabiliserende behandling på ulykkesstedet blev den fireårige fløjet til Rigshospitalets Traumecenter. Han var ved bevidsthed og fik smertebehandling.

Selvom den fireårige slap med livet i behold fik han meget alvorlige skader.

- Han har en blødning i hjernen, men lægerne har styr på den, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til avisen.

Udover hjerneblødningen pådrog den fireårige sig en brækket skulder, en ryglæsion og skader i ansigtet, der sandsynligvis vil kræve kosmetisk behandling.

Bilinspektøren har undersøgt ulykkesstedet og politiet har afhørt vidner. På den baggrund skal politiets jurister tage stilling til, om der er belæg for at rejse sigtelse mod den 67-årige mand.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App