Fart over feltet: 45 biler kører klubrally

Søndag kørte 45 rallybiler om kap med tiden, da der blev afholdt Sjællandsmesterskaber i klubrally i Tølløse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var fart over feltet søndag morgen, da en masse hurtigkørende rallykørere tog hul på tredje afdeling af Sjællandsmesterskaberne i klubrally i Tølløse.

Det er Holbæk Amts Motorklub, som afvikler det såkaldte SuperBrugsen-Løb 2017, hvor SuperBrugsen er hovedsponsor.

Danmarksmesteren Simon Vallentin testede en af banerne i Tølløse, inden den første rallykører indtog banen klokken 9.00 i morges.

Og som dagen er gået, har Holbæk Amts Motorklub ikke haft problemer med afviklingen af dagens mange løb ifølge klubbens bestyrelsesformand, Jørgen Jensen.  

- Det kører helt forrygende. Vi havde dog en enkelt ung rallykører, som var uheldig at køre ind i en betonklods i Holbæk. Men i det store hele kører det hele på skinner, siger Jørgen Jensen til TV ØST.

Ifølge Jørgen Jensen deltog både nybegyndere og garvede rallykørere i løbet. I alt dystede 45 biler om at komme i gennem syv forskellige baner på kortest tid. Banerne var placeret i lukkede industriområder i byerne Holbæk, Vipperød, Store Merløse og Tølløse.

Desuden havde motorklubben også arrangeret Race4kids. Her kunne børn mod betaling få en tur med en rallykører bag rattet rundt på en af banerne i Tølløse. Overskuddet fra tilbuddet bliver doneret til børneafdelingen på Holbæk Sygehus.