Erhvervsfolk på den skrå scene

Spinat-juice og business-ord som OPEN SPACE. Det er dén slags der skal få Holbæks grå, stive jakkesæt til at blomstre

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

Kurser, konferencer og seminarer. Det skorter ikke på tilbud til forretningsfolk når de har brug for ny inspiration. Der er bare et minus - det meste af det der tilbydes er "skrup hamrende kedeligt". Sådan siger en af initiativtagerne bag et forsøg, der nu vil trække erhverslivets slidere i teateret - til morgenmad.

Det er Holbæk Teaters succes med ”Cigarsaloner” og ”Kaffesaloner” der har inspireret til at udvikle det nye koncept – ”Erhvervssalonen”:  Man mødes over et sundt morgenbord, samarbejder om ideudvikling, og nyder et, -eller flere, kulturelle indslag.

 

Gorm Wiegand, direktør for konsulentvirksomheden HR United, forsøger sammen med direktøren for Holbæk Teater, Pia Jette Hansen, at kombinere erhvervs-interesser med kultur.

Projektet støttes af direktør Kenny Jensby, Holbæk Regionens Erhvervsråd, der også mener der er brug for nytænkning:

-der er en opfattelse af Holbæk, sådan i retning af, - ”jamen er det ikke byen for enden af motorvejen”. Vores image er sådan lidt støvet, -men vi har så meget at byde på herude, -tilføjer Erhversdirektøren.

Den 2. september klokken 07:30 ringes der ind til første omgang "Erhvervssalon" på Holbæk Teater, og allerede d. 17. september er der repremiere på teatret Østre Gasværk i København. Her tiltrådte Pia Jette Hansen d. 1. august som teaterdirektør. I en overgangsperiode er Pia Jette Hansen altså direktør for begge teatre.