¨

Er det dig, der har vundet en million kroner?

Arkivfoto.. Foto: TV ØST

Det er blevet en sjovere weekend for en borger i Mørkøv. Her går en nyslået millionær rundt efter weekendens Lotto og Eurojackpot - uden at vide det.

Har du købt en lottokupon i Dagli'Brugsen på Ringstedvej i Mørkøv i weekenden?

Så er det måske en kupon uden synlig gevinst, som lige pludselig kan være en million kroner værd, fordi den har udløst millionærgaranti. Hver uge trækker Danske spil lod om to gange én million kroner blandt alle spillede kuponer.

Derfor kan det altså være en god idé lige at tjekke dine kvitteringe efter en ekstra gang for at være sikker på, om det kan være dig, der har vundet en million i løbet af weekenden.

Mandag morgen var millionkuponen endnu ikke blevet tjekket. Det gjaldt også for den anden vinderkupon købt i Gråsten. Danske Spil melder i øvrigt om en weekend med ikke færre end syv nye millionærer.

Vindere fra Støvring, Gentofte, Esbjerg, Gladsaxe

Allerede fredag aften smilede heldet til to spillere. De to spillere havde fem rigtige tal og et rigtigt Stjernetal og vandt en andenpræmie i Eurojackpot på 2.342.141 kroner.

Den ene spiller har et Plus abonnement og spiller derfor automatisk med over nettet hver uge. Vedkommende kommer fra Gentofte kommune. Den anden vinder har købt sin Eurojackpot kupon i Meny i Støvring.

Lørdag var der så gang i milliongevinsterne igen. Den store pulje på 6 mio. kr. blev vundet af hele tre forskellige personer, der havde netop de syv tal, der skal til. De får hver 2 mio. kr.

To af vinderne på Lotto har også et Plus abonnement, og har dermed spillet på nettet. Den ene kommer fra Gladsaxe Kommune, mens den anden heldige spillere er fra Grønland. Den sidste vinder af 1. præmien i Lotto har købt sin kupon i Kiosken, Jørgen Pedersens Vej 10, i Esbjerg.

Danske Spil tager selv fat i vinderne med Plus abonnement, men har endnu ikke hørt fra vinderen, der har købt sin kupon i Esbjerg.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App