Specialordre: Lokal forretning sælger luksus-campingvogn til Dubai

En lokal campingvognforretning i Holbæk har fået travlt. De har nemlig fået en lynordre med en speciel luksuscampingvogn, der skal leveres til Dubai.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Med jævne mellemrum modtager Preben Nielsen, der er indehaver af Holbæk CaravanCenter, en ordre i sin indbakke.

For nylig fik han dog en lidt usædvanlig én af slagsen.Den kom nemlig fra Dubai.

- Der kom jo sådan mail, hvor man tænkte ja ja, den er god med dig, men vi svarer selvfølgelig altid, og skrev, at den campingvogn, han efterspurgte, den var på lager, fortæller Preben Nielsen.

- Så skriver herren fra Dubai igen, at den vil han gerne købe. Så går der ikke andet end et par dage, og så står der 500.000 kroner på vores konto.

Herren fra Dubai var interesseret i en ganske særlig campingvogn af navnet Adria Astella. Lige nu er den på værksted for at få et klimaanlæg monteret, så den kan holde til de høje varmegrader i Dubai.

Svær at skaffe

Campingvognen  Adria Astella er nemlig ikke hvilken som helst campingvogn, hvis man spørger Preben Nielsen, der til daglig driver Holbæk CaravanCenter.

quote Vi er de eneste, der har dem på Sjælland og nogle af de få, der overhovedet har dem i Danmark

Preben Nielsen, indehaver af Holbæk CaravanCenter

- Den er meget, meget speciel, og der er lavet meget få af dem. Vi er iøvrigt også de eneste, der har dem på Sjælland og nogle af de få, der overhovedet har dem i Danmark. Det er en svær vare at skaffe, siger Preben Nielsen.

- På den ene side er vi glade for at have solgt den, men på den anden side er vi også lidt kede af at skulle undvære den, for vi kan næsten ikke skaffe dem. Vi får en enkelt én hen på sensommeren, men ellers er de helt umulige at få fat i.

Artiklen fortsætter under billedet.

Campingvognen har separat soveværelse med kingsize seng, en kæmpe stue og nem opredning af sofaen som giver ekstra sovepladser.
Campingvognen har separat soveværelse med kingsize seng, en kæmpe stue og nem opredning af sofaen som giver ekstra sovepladser. Foto: Holbæk CaravanCenter

Luksuscampingvogn med loungesofa

quote Den er også født med centralvarme, ligesom man har i et hus

Preben Nielsen, indehaver af Holbæk CaravanCenter

Ifølge indehaveren af campingvogn-forretningen har den en særlig egenskab.

- Det, der er specielt ved den, er, at den har to havedøre, ligesom man har derhjemme. Hvis man ligger til ved en sø, kan man åbne dørene og ligge og kigge ud over en sø, siger Preben Nielsen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Med Astella har tanken været at skabe en ny form for luksusferiehus på hjul.
Med Astella har tanken været at skabe en ny form for luksusferiehus på hjul. Foto: Holbæk CaravanCenter

- Den er også født med centralvarme, ligesom man har i et hus. Den har et stort køle- og frysessystem, et specielt lydsystem og så er den næsten bygget som et hotel, hvis man kigger på de indvendig med loungesofa, siger Preben Nielsen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Astella campingvogn har centralvarme, gulvvarme, ovn, stort køleskab, separat fryser, luksus badeværelse og panoramavindue i front og bagende.
Astella campingvogn har centralvarme, gulvvarme, ovn, stort køleskab, separat fryser, luksus badeværelse og panoramavindue i front og bagende. Foto: Holbæk CaravanCenter

Blev præsenteret på messe i Düsseldorf

Campingvognen blev for nylig præsenteret på verdens største campingmesse i Düsseldorf. Indehaver Preben Nielsen tror, at det er sådan manden fra Dubai har fundet frem til den lokale campingvognforretning.

quote Vi ved ikke så meget, om ham. Men vi tror, han er en stor kanon

Preben Nielsen, indehaver af Holbæk CaravanCenter

- Vi ved ikke så meget, om ham. Men vi tror, han er en stor kanon, for dem der skal hente den for ham, henter vist lidt af hvert for ham i hele verden. Normalt står vi for transport af vogne, men ikke lige i det her tilfælde. Der skal vi ikke gøre andet, end at sætte den ud foran døren, og så bliver den hentet og kørt til lufthavnen, siger Preben Nielsen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Campingvognen blev for nylig præsenteret på verdens største campingmesse i Düsseldorf.
Campingvognen blev for nylig præsenteret på verdens største campingmesse i Düsseldorf. Foto: Holbæk CaravanCenter

Normalt sælger Holbæk CaravanCenter primært til Tyskland eller de skandinaviske lande.

- Jeg har selv været i Dubai, og jeg ved, at der er lange distancer ud i ørkenen. Jeg kunne forestille mig, at det er de ture, han vil bruge den til, for den er født med en batteripakke, så man behøver ikke være afhængig af strøm, siger Preben Nielsen.

I næste uge, når der er monteret klimaanlæg, bliver campingvognen hentet og fløjet til Dubai.
I næste uge, når der er monteret klimaanlæg, bliver campingvognen hentet og fløjet til Dubai. Foto: Holbæk CaravanCenter