Eftersøgt mand snuppet for butikstyveri

En 39-årig mand stak snuden lidt for langt frem torsdag, hvor han og en 47-årig mand blev anholdt for butikstyveri i Holbæk.

Politiet anholdt torsdag to mænd for tyverier i flere butikker på Stenhusvej i Holbæk. Det viste sig, at den ene af tyvene var eftersøgt til afsoning for et andet tyveriforhold, men det afholdt ham ikke fra at begå ny kriminalitet.

Klokken var 18.36, da politiet modtog anmeldelsen om, at de to mænd - en 39-årig fra Halsnæs og en 47-årig fra Odsherred - var blevet taget i at stjæle i to forretninger.

Da betjentene ransagede deres varevogn, som i øvrigt havde stjålne nummerplader på, fandt de et par sko til en værdi af 700 kroner fra Sport24 og flere varer fra Elgiganten.

Begge gerningsmænd blev taget med til afhøring. Den 47-årige blev løsladt efterfølgende, mens den 39-årige mand, som var ham, der var eftersøgt til afsoning, må blive i politiets varetægt lidt endnu.

Også i Føtex i Smedelundsgade havde de torsdag besøg af en butikstyv. Lidt før klokken 8 gik en 39-årig mand fra Holbæk ind på lageret og tog to rammer Royal Export til en værdi af 220 kroner.

Manden blev tilbageholdt af personalet og blev efterfølgende sigtet og afhørt af politiet.