¨

Efterlyser vidner til voldeligt overfald

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

En 19-årig kvinde blev sent onsdag aften overfaldet i Store Merløse. Hun efterlyser nu vidner, der kan hjælpe politiet med at finde frem til gerningsmanden.

Det var på en gåtur ved Store Merløse Skole omkring midnat, at Helene-Maria Groot Jørgensen fortæller, at hun blev overfaldet af en ukendt gerningsmand.

Gerningsmanden, der var iført et sort joggingsæt med en hætte trukket ned over hovedet, slog hende i jorden, hvorefter han både slog og sparkede hende flere gange, inden han igen forsvandt fra stedet.

Helene-Maria Groot Jørgensen anmeldte først overfaldet timer efter, hun var kommet hjem til sine svigerforældre, hvor hun bor sammen med sin kæreste. Hun forklarer, at hun var bange for at stå frem, da gerningsmanden truede hende under overfaldet. 

- Han sagde til mig, at han ville slå mig ihjel, hvis jeg sagde det til nogen. Han sagde, at han vidste, hvor jeg bor, forklarer hun.

Efterlyser vidner på Facebook

Helene-Maria Groot Jørgensen har efterfølgende været på sygehuset til behandling for sine skader. Billedet af skaderne har hun delt på Facebook sammen med en opfordring til, at personer, der kan vide noget om gerningsmanden, kommer frem med deres oplysninger.

Hun håber nu bare, at efterlysningen fører svar med sig, da hun ikke forstår, hvorfor gerningsmanden havde udset sig netop hende. 

- Jeg har ikke noget udestående med nogen, så jeg tror bare, jeg var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, fortæller hun.

Du kan se Facebook-opslaget her:

Politiet bekræfter, at de har modtaget anmeldelsen, og at de lige nu er i gang med efterforskning i sagen. Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der kan have information i sagen. De kan kontaktes på 1-1-4.

Signalement af gerningsmanden:

Cirka 180 centimeter høj, almindelig af bygning og omkring 30-40 år gammel. Han var lys i huden og talte dansk. Han var iført sort joggingtøj med hætte og sorte støvler.

30:00 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App