Efterladt bil udbrændte totalt

En ældre Ford Mondeo brød natten til mandag i brand og stod ikke til at redde på trods af hurtig indsats fra brandvæsenet. Brandårsagen er fortsat ukendt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet fik søndag nat klokken 01.11 en anmeldelse om en bil i flammer på sammenkørselspladsen på Tuse Skovvej ved Holbæk.

Ifølge anmelderen begyndte branden i den forreste del af bilen ved motorrummet.

-  Der har været godt gang i den, for al plastik forrest i bilen er helt smeltet, fortæller Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt – og Vestsjællands Politi.

Politiet kender ikke årsagen til branden, men vil ikke udelukke, at den kan skyldes en teknisk kortslutning i den noget ældre Ford Mondeo.

-  Nu skal vi lige ud og kigge på det i dagslys og se, om der skulle være noget interessant at se på, siger Martin Bjerregaard.

Ifølge politiet har de forsøgt at få fat i ejeren af bilen – en kvinde fra Jyderup. Men det er ikke lykkedes endnu, fortæller Martin Bjerregaard.

-  Vi skal selvfølgelig tale med ejeren og høre hendes version og om hun selv har afleveret bilen på stedet og så videre.