Politi efterforsker stenkast fra bro

Natten til søndag var Skovvejen ved Jyderup spærret en lille times tid, hvor politiet efterforskede en sag om stenkast fra bro.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var flere stenkast fra en bro, der var årsag til, at Midt- og Vestsjællands Politi måtte rykke ud til Skovvejen ved Jyderup natten til søndag.

Skovvejen var spærret en times tid i begge retninger mellem Holbækvej og Amtsvejen.

Tidligere på aftenen var der blevet kastet nogle sten fra en bro i nærheden mod to biler med forholdsvis kort mellemrum.

Ingen mennesker blev dog ramt. Til gengæld blev to biler ramt, men intet gik dog direkte igennem ruderne.

- Bilerne blev ramt, men det ser ikke ud til, at det var noget, der gik igennem ruderne. Det blev til en stjerne i ruden, siger Boye Rasmussen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, til TV2 ØST.

Efter flere stenkast fra en bro nær Skovvejen ved Jyderup, måtte Midt- og Vestsjællands Politi rykke ud natten til søndag for at undersøge sagen nærmere.
Efter flere stenkast fra en bro nær Skovvejen ved Jyderup, måtte Midt- og Vestsjællands Politi rykke ud natten til søndag for at undersøge sagen nærmere. Foto: Michael Nordborg

Sten taget med til DNA-undersøgelse

Politiet har i løbet af natten til søndag indsamlet spor og DNA fra kørebanen.

- Vi har haft det spærret af derude for at se, om vi kunne finde noget og nogle sten at undersøge, siger Boye Rasmussen.

Gangbro Østre Ringgev
Læs også
Politi efterlyser vidner efter farlige kast fra bro: - Vi tror ikke, at det er første gang
Gangbro Østre Ringgev
Læs også
Politi efterlyser vidner efter farlige kast fra bro: - Vi tror ikke, at det er første gang

- Der blev fundet nogle småsten derude, som hundene så på, og som nu er taget med ind til videre DNA-undersøgelser, så vi kan se, hvem der kastede dem, konstaterer vagtchefen.

Politiet vil gerne høre fra vidner, der ved noget om de to episoder. De kan kontaktes på telefon 114.


Nyhedsoverblik