Dræbt i togulykke efterlader kone og 4 børn

Den 64-årige mand, der tirsdag blev dræbt i en togulykke, efterlader sig kone og 4 børn. Der er endnu ingen bud på, hvorfor han befandt sig på skinnerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

4 børn mistede deres far og en kone sin mand, da 64-årige Kurt Sørensen tirsdag formiddag blev dræbt i en togulykke i Holbæk.

Lidt før klokken 10 stødte den kantklipper, Kurt Sørensen kørte på, og toget sammen på skinnerne, og det er endnu uvist, hvorfor den 64-årige mand befandt sig på skinnerne.

Meget stille kolleger

Kurt Sørensen var ansat i Holbæk Kommune, hvor han har været siden 1994. Her var der tirsdag eftermiddag fællesmøde i Vej og Parkafdelingen, hvor han arbejde.

- Der var meget meget stille. De er normalt nogle festlige drenge og piger, men de er virkelig ramt af sorg og dybt berørte af ulykken. De er blevet tilbudt psykologhjælp, og mit indtryk er, at de fleste har valgt at takke ja til det, siger Gudrun Pedersen, kommunikationschef i Holbæk Kommune.

Ude for at slå græs

Den nu afdøde ansatte var ude for at slå græs, da ulykken skete. Vidner har fortalt, at bommene var nede, og Arbejdstilsynet og Havarikommissionen er nu på sagen i forhold til at undersøge, hvorfor det gik så galt. 

Ifølge Gudrun Pedersen efterlader Kurt Sørensen sig kone og 4 børn. Familien er underrettet, og de ansatte i hans afdeling har fået fri i morgen.

- De skulle have haft en halv fridag på grund af Grundlovsdag, men de får en hel fridag i stedet for, og der vil også være et fremadrettet tilbud til dem om psykologhjælp, for dem hvor reaktionerne kommer senere, siger hun.

play
Ræv

12 tykke ræve reddet fra pelsning – nu får de deres egen granskov at boltre sig i

play
Skyderi Holbæk 23. januar 2021

Tre mænd sigtet for drabsforsøg efter skyderi i Holbæk

play
asdadeq3e412

Sygeplejersker knokler: Tandlæger og konsulenter må hjælpe til på coronaafsnit

play
Cello-skole

Unge talenter øver på Stevns - spiller klassisk musik for køerne

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Positivprocenten er den laveste siden september

play
Skyderi i Holbæk 24. januar 2021

Skyderi i Holbæk - tre mænd anholdt

Se flere