¨

Dato fastsat for sportsby – forening er overrasket over det korte varsel

Holbæk Sportsby skal åbne 30. maj. Foto: Jacob Linddahl - TV ØST

Tennisklubben glæder sig til at flytte til de nye faciliteter, men det er også med vemod, at de skal flytte.

Den er blevet udskudt og udskudt.

Men nu lader det til, at sportsbyen i Holbæk står klar. Holbæk Kommune meldte ud 16. maj, at sportsbyen til 353 millioner kroner nu åbner 30. maj.

Oprindeligt var det planen, at den skulle slå dørene op 1. januar, så blev det udskudt til den 22. februar, og igen til den 7. maj, men heller ikke her var sportsbyen klar. Denne gang blev den dog udskudt på ubestemt tid.

Men nu har foreningerne altså fået to uger til at hoppe i sportstøjet og stå klar i sportsbyen.

Det er vemodigt at skulle herfra

Ole Bindslev, formand for Holbæk Tennis & Padel Klub

- Det er kort varsel, vi har fået til at lave den her omstilling. Vi fik jo at vide for en måned siden, at det var på ubestemt tid. Derfor havde vi regnet med, at det blev mindst august, inden vi skulle flytte. Derfor kommer det som lidt af en overraskelse, at det er lige nu og her, siger Ole Bindslev, der er formand for Holbæk Tennis & Padel Klub.

- Det er vemodigt

Det er derfor med en lidt blandet reaktion, formanden tager imod nyheden. 

- På en måde er vi meget glade for, at vi endelig skal ud i sportsbyen til nogle dejlige, nye faciliteter, siger Ole Bindslev.

- På den anden måde så ved vi, at her midt i sæsonen så er der mange medlemmer, der elsker at være her på højen, fordi det er så dejligt et område.

- Det er vemodigt at skulle herfra.

Dato ligger fast

Indtil i torsdags hed det sig, at åbningen af sportsbyen var udskudt på ubestemt tid. Men nu skulle det være sikkert og vist.

Kan vi være sikker på, der er styr på det nu?

- Ja, det kan vi. Det har været enormt vigtigt for mig som borgmester og for hele kommunalbestyrelsen at sikre, at kvaliteten var helt i orden, når vi skulle tage sportsbyen i brug, lød det fra Holbæk Kommunes borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S) torsdag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App