Christina fra Holbæk har med sit hold lavet verdens bedste buffet til 150 personer

Christina Larsen fra Holbæk vandt sammen med det danske cateringlandshold VM-guld i weekenden for en buffet til 150 personer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Denne her sejr er jo en sejr, jeg har drømt om i to år.

Sådan siger Christina Larsen, der er cateringkok hos Cheval Blanc i Holbæk, efter hun i weekenden har vundet VM-guld.

Sammen med det danske cateringlandshold har hun lavet verdens bedste buffet til 150 personer.

Det står klart efter weekendens VM for Kokkelandshold, der afvikles i Luxembourg. det skriver Kokkelandsholdet i en pressemeddelelse.

Christina Larsen fra Holbæk nåede det bedst mulige resultat, da hun endelig fik sin drøm om at komme med til VM opfyldt.

- Nu fik jeg endelig lov at komme i boksen, og nu har jeg så revet en guldmedalje med hjem sammen med de andre fra mit team. Det er fantastisk! siger hun. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Sådan så det danske cateringlandshold ud efter VM-sejren i weekenden.
Sådan så det danske cateringlandshold ud efter VM-sejren i weekenden.
Foto: Anders Wiuff

Vil vise Danmark, at kantinerne kan noget

Sten Slot, der er CEO for Kokkelandsholdet (der både har senior-, junior- og cateringholdet under sig red.) roser teamet efter weekendens indsats.

- Holdet har vist en fantastisk indstilling og er gået seriøst til opgaven. Guldet er resultatet af en holdindsats, hvor alle har haft respekt for den enkeltes rolle på holdet, der ikke er mere end fire år gammelt, og deres præstation er utroligt flot og en stor cadeau til alle de kokke, der hver dag arbejder med mad til mange rundt omkring i landet, siger Sten Slot, CEO for Kokkelandsholdet i pressemeddelelsen.

Foruden Christina fra Holbæk består landsholdet af otte andre cateringkokke og en coach. Christina Larsen mener, sejren kan være med til at vise Danmark nye sider af kantinemad.

- Jeg vil bruge det til at gå hjem og vise Danmark, at vi kan noget i de kantiner, og vi bliver ved og ved, og vi bliver kun bedre, siger hun.

Ifølge pressemeddelelsen afgøres det torsdag klokken 14.00, hvilken plads på verdensranglisten, Cateringslandsholdet får.