¨

Bus røg af vejen

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

En Movia bus havnede tirsdag eftermiddag en tur i en blød rabat ved Svinninge. Heldigvis kom hverken chaufføren eller de to passagerer noget til.

Køreturen endte i rabatten for en buschauffør, da hun tirsdag eftermiddag kørte mellem Svinninge og Marke.

Klokken var omkring 14.30, da Tom Trædmark Jensen kom forbi og ikke kunne dy sig for at tage et billede.

- Jeg ved ikke, hvad der var sket. Chaufføren var ikke interesseret i at tale med mig, da jeg henvendte mig for at høre, om hun havde brug for hjælp, men så vidt, jeg kunne se, var hun ikke kommet noget til, fortæller Tom Trædmark Jensen.

Synes hun kørte stærkt

Der var to passagerer med i bussen. De blev taget med af en forbipasserende bilist efter uheldet og kørt til Svinninge, hvor bussen var på vej til. Michael Christensens kone er en af de personer, som var med i bussen.

- Hun er ikke kommet noget til, men hun er ret rystet, fortæller han om hustruen, der ikke fik nogen forklaring fra chaufføren på, hvorfor bussen havnede i rabatten.

- Men hun synes, hun kørte stærkt, og da bussen havnede i rabatten, blev hun ved med at træde på speederen. Det var som om, hun var ret chokeret, siger han.

Den anden passager i bussen var en ung pige, som ifølge Michael Christensens kone heller ikke er kommet noget til.

Det er ikke første gang, at Tom Trædmark Jensen ser folk havne i rabatten netop på det sted. Tidligere har han set to sneplove og en bus på afveje samme sted, som ellers er en lige strækning før et sving.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App