¨

Brutalt røveri

Foto: TV ØST

To ansatte i Fakta i Tølløse blev i aftes bundet med tape under et voldsomt røveri.

Lørdag aften blev to ansatte i en Fakta-butik i Tølløse udsat for et groft røveri, da de skulle til at forlade butikken.

Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestsjællands politi Boye Rasmussen, der modtog anmeldelsen omkring klokken 20.30, i en pressemeddelelse.

-To maskerede røvere henvendte sig i forretningen, samtidig med at en af to ansatte var ved at forlade stedet. De to ansatte blev beordret ned på gulvet og bundet med gaffatape på hænder og fødder, oplyser vagtchefen.

Ifølge politiet truede de to røvere de ansatte med en kniv, og røverne fik udleveret dagens omsætning.

-Røverne forlod stedet i en bordeauxrød Peugeot 306 af ældre årgang. Bilen var efter det oplyste forsynet med et sæt nummerplader udenpå de originale, oplyser Boye Rasmussen.

Ifølge Midt- og Vestsjællands politi ventede en medgerningsmand i bilen, mens de to røvere var inde i butikken.

Det lykkedes for de ansatte at komme fri ved egen hjælp omkring 10 minutter efter røveriet, hvorefter politiet blev tilkaldt.

Politiet har udsendt følgende signalement af røverne:

A: Mand, ca. 184 cm høj, anden etnisk herkomst end dansk, lidt tykkere end den anden, meget nervøs og havde en dyb og ”mærkelig stemme”, iført sort tøj, elefanthue og handsker.

B: Mand, ca. 190 cm høj, anden etnisk herkomst end dansk, høj og tynd men muskuløs af bygning, iført sort tøj, elefanthue, handsker og havde en køkkenkniv i hånden.

 

Lokalpolitiet i Holbæk vil meget gerne høre fra vidner eller andre, der har oplysninger om røveriet. Ring på tlf. 114.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App