¨

Brian Mikkelsen peger på Barfoed som K-leder

Foto: TV ØST

Brian Mikkelsen peger på Lars Barfoed som ny leder af De Konservative. Folketingsgruppen mødes fredag.

Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen, der er valgt ind i Holbæk-kredsen, peger på justitsminister Lars Barfoed som ny leder af De Konservative, oplyser han i en pressemeddelelse natten til fredag.

      - Jeg er meget glad for de mange opfordringer til at afløse Lene Espersen som leder af Det Konservative Folkeparti, som både Lars Barfoed og jeg har modtaget, skriver Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen i en pressemeddelelse.

      Ministeren slår dog med det samme fast, at han mener, det bør være Lars Barfoed, der skal afløse Lene Espersen som ny leder af partiet. Beslutningen er taget sammen med Barfoed.

      - Vi har her til aften mødtes og drøftet partiets fremtidige politik og strategi, som vi er helt enige om, og jeg vil på den baggrund varmt anbefale, at folketingsgruppen vælger Lars Barfoed som ny politisk leder, lyder det fra Brian Mikkelsen.

      Partiets politiske leder, Lene Espersen, trak sig torsdag fra posten, og der var lagt op til en direkte duel mellem Barfoed og Mikkelsen, om hvem der skulle tage over som ny leder.

      Fredag klokken 12.00 mødes de 17 medlemmer af den konservative folketingsgruppe for formelt at beslutte, hvem der skal følge efter Lene Espersen som politisk leder.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App