¨

Brandtomt truer med at brase sammen

Foto: TV ØST

Resterne af den tidligere Superfoss-bygning, der mandag brændte i Vipperød, er endnu så ustabile, at teknikerne ikke kan lave undersøgelser af brandårsagen.

Teknikere er tirsdag ved at undersøge sikkerheden på brandtomten, hvor den tidligere Superfoss-bygning mandag brændte i Vipperød. Bygningen er allerede blevet afstivet, men den er umiddelbart stadig så ustabil, at brandundersøgelserne endnu ikke er påbegyndt.

- Både lokalpolitiet og kriminalteknikere fra Rigspolitiet er deroppe, hvor de er i gang med at vurdere, om bygningen kan holde til, at de foretager undersøgelser og eventuelt flytter på tingene. Bygningen er lavet af noget armeret jernbeton, der opfører sig underligt i forbindelse med brand, så vi skal se på, om der skal afstives yderligere deroppe, siger MArtin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Branden opstod tidligt mandag morgen, og det var rengøringspersonale, der opdagede flammerne omkring klokken 3.50. Ilden fik fat i 10-12 paller med platiskgranulat, og det førte til giftig røg fra stedet, hvilket fik politiet til at udsende et beredskabsvarsel.

Først klokken 7.30 blev branden meldt under kontrol, og borgerne fik igen lov til at færdes frit i området.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App