¨

Blottere plager skov i Holbæk

Foto: TV ØST

Indenfor det seneste halve år har politiet modtaget 4 forskellige signalementer på mænd, der blotter sig og onanerer i Knudskov i Holbæk.

- Pludselig stod han der og blottede sig ! Jeg var ved at falde ned af cyklen og blev virkeligt forarget ! Sådan siger Laura Parr i dag til TV2 Øst, da vi møder hende i Knudskov ved Holbæk.

Det var her, hun mødte en blotter, og hun er ikke den eneste. Senest skete det  mandag formiddag, da en kvindelig løber fik sig en grim overraskelse i skoven.

- Omkring kl. 11.45 er der en kvindelig løber, der er ude at løbe i Knudskov, og da hun passerer manden, står han og onanerer,  fortæller Brian Christensen, vicepolitikommissær ved Holbæk politi, til TV2 Øst.

Men manden er formentlig ikke den eneste. Indenfor det seneste halve år har politiet i Holbæk modtaget hele 4 forskellige signalementer af mænd, der blotter sig i Knudskov. Den ene er omkring 70 år, den anden omkring 25 år og der er ikke rigtigt nogen sammenfald i signalementerne. Alligevel mener politiet ikke, at der er grund til at være bange for at bruge skoven.

- Nu er det jo ikke det eneste sted, at der er nogen, der blotter sig. Desuden plejer de jo ikke at gøre noget, de har brug for at vise sig frem og få den opmærksomhed, og så er det det, siger vicepolitikommissær Brian Christensen fra Holbæk politi.

Politiet vil dog gerne have hjælp til at opklare, hvem det er, der viser sine kønsdele frem for fremmede kvinder. Derfor opfordrer de alle, der ser en blotter i Holbækområdet, til straks at ringe til politiet.

- Og det gælder også, selvom man måske ikke føler sig krænket, vi vil gerne have oplysningerne alligevel, siger Brian Christensen.

02:08 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App