¨

Biltyv snuppet foran retten med kniv og steorider

Foto: TV ØST

En 27-årig mand blev tirsdag anholdt, efter at politiet så ham køre rundt og parkere foran retten i Holbæk, hvor det viste sig, at han en del på samvittigheden.

Det er måske ikke verdens smarteste ide at køre rundt ved en retsbygning, hvis man ikke lige vil i politiets søgelys. Ikke desto mindre valgte en 27-årig mand fra Frederiksværk tirsdag at tøffe rundt på parkeringspladsen ved retten i Holbæk for så at parkere.

Politiet, som jævnligt holder til ved retssalene, var også denne tirsdag til stede for at holde vagt i forbindelse med en drabssag. Et par betjente henvendte sig til den 27-årige, der var frakendt kørekortet, og da de undersøgte bilen nærmere, viste det sig, at den var stjålet for en måned siden.

Kniv og steorider

Politiets opdagelse fik den 27-årige til at tage benene på nakken. Han blev dog løbet op, og det viste sig, at kørsel og biltyveri ikke var det eneste han havde på samvittigheden. På ham fandt betjentene en ulovlig kniv samt nogle ampuller med anabole steorider.

Den anholdte var ikke i besiddelse af en bilnøgle, men den fandt en politihund senere henkastet på den 27-åriges flugtrute. Politiet løslod dham efter afhøring. men han kan forvente senere at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham skal afgøres. Bilejeren har fået sin bil udleveret.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App