Biljagt endte dramatisk: Tre anholdt

Natten til torsdag eftersatte politiet tre tyve i en stjålet bil. Det udviklede sig til en biljagt, der til sidst endte i at tyvene kørte galt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tre mænd, der alle er 19 år, stjal natten til torsdag en bil fra Parkvej i Svinninge. Politiet modtog anmeldelsen om tyveriet klokken 02:38, hvorefter de efterlyste bilen.

Klokken 03:01 kørte en patrulje forbi bilen på Valdemar Sejrsvej i Holbæk og ville standse bilen med de tre tyve i. Tyvene var dog ikke enige i den beslutning og tog flugten.

De tre tyve fortsatte af Kalundborgvej med cirka 120 km/t, igennem rundkørslen ved Tuse Lågevej og så videre ad Landevejen mod vest - mens politiet var lige i hælene på den stjålne bil hele vejen.

Punkteret dæk resulterede i ulykke

Bilen havde ifølge politiet tilsyneladende et punkteret dæk. Det betød, at føreren i den stjålne bil nedsatte farten efterhånden.

Men det gik alligevel galt for de tre tyve. De kørte først ind i en politibil, der fulgte dem, hvorefter de forulykkede og kørte i grøften ved Trønningevej.

Her sluttede biljagten så, men det betød ikke, at selve jagten var slut.

Stak af til fods

For de gerningsmænd fra henholdsvis Svinninge og Gislinge stak af fra bilen, og forsøgte at undslippe politiet til fods.

Alle tre blev dog kort efter anholdt af flere politipatruljer, som eftersatte dem.

De tre 19-årige er fortsat anholdt, og de vil blive løsladt i løbet af formiddagen, efter de er blevet afhørt.

Nu kan de se frem til en senere afregning i retten, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.