Barn ramt af bil - ville krydse vejen

En 12-årig dreng blev fredag ramt af en bil i Holbæk. En lægehelikopter blev rekvireret til stedet, men ingen kom alvorligt til skade.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der blev til alt held ikke brug for den lægehelikopter, der fredag kort efter middag landede på Munkholmvej i Holbæk.

For ingen personer kom ifølge politiet alvorligt til skade, da en 12-årig dreng ramte en bil. 

Den 12-årige dreng kom på cykel ad vejen på cykelstien og i samme retning kørte en 70-årig kvinde i bil på kørebanen. 

Drengen ville krydse vejen og drejede derfor ud på kørebanen, hvor han overså bilen. Derfor ramte drengen ind i kvindens bil på højre forskærm. Ulykken skete klokken 12.08.

Slap med hudafskrabninger

Ifølge kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, kom drengen ikke alvorligt til skade.

- Han pådrager sig nogle hudafskrabninger og nogle mindre skrammer. Den gode historie i det her er, at han har cykelhjelm på, så det kan være det, der redder ham fra hovedlæsioner, siger Martin Bjerregaard.

Sammen med politi og ambulance blev også lægehelikopteren rekvireret til stedet. Men ifølge Martin Bjerregaard blev der ikke brug for den.

- Jeg ved ikke, hvorfor den blev rekvireret. Det er regionens vagtcentral, der står for den disponering. Men der blev i hvert fald ikke brug for den, siger Martin Bjerregaard.

Politiets opgave er nu at klarlægge omstændighederne for at finde ud af, om nogen kan drages til ansvar. Men ifølge Martin Bjerregaard er det formentlig blot noget forsikringsmæssigt, der skal afklares mellem parterne, og det er uden for politiets anliggende.