Bandekonflikt i Holbæk: Seks mænd fortsat varetægtsfængslet

Seks mænd fik tirsdag forlænget deres varetægtsfængsling. De er tidligere fængslet i forbindelse med den verserende bandekonflikt i byen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Seks unge mænd sidder fortsat fængslet i forbindelse med konflikten mellem Bandidos-rockerne og en gruppe personer fra Vangkvarteret i Holbæk.

Det blev resultatet af et par retsmøder i Retten i Holbæk i går, skriver Nordvestnyt.

Tre sigtet for vold mod en 18-årig

Retten skulle afgøre, om de seks mænd fortsat skulle sidde varetægtsfængslet. Dommeren endte med at beslutte, at det skulle de.

De seks er blevet anholdt tre og tre i den langvarige konflikt mellem Bandidos og en gruppering i Vangkvarteret i Holbæk.

Tre af mændene er sigtet for vold mod en 18-årig mand i Nykøbing, og en af dem er sigtet for drabsforsøg på en 18-årig mand i Havevang.

Tre sigtet for ulovlig våbenbesiddelse

Sigtelserne mod de tre øvrige handler om ulovlig våbenbesiddelse.

Bandekonflikten mellem Bandidos og en gruppe personer fra Vangkvarteret i Holbæk har stået på siden starten af oktober, hvilket fik politiet til at oprette en visitationszone i byen.

Den 25. oktober udvidede politiet visitationszonen i byen, efter der blev detoneret en håndgranat ved Bandidos’ klubhus i Østerstræde. 

Udover en udvidelse af visitationszonen indførte politiet også et egentligt opholdsforbud på Bandidos’ rockerborg. Opholdsforbuddet gælder frem til 8. november klokken 17.